Hlavní obsah
Článek

Už je to rok, co skončil její poslední vztah s vrcholným manažerem investiční skupiny PPF Janem Kadaníkem. Rozchod módní návrhářce Natali Ruden (54) zlomil srdce a neměla pomyšlení na nic jiného než rodinu a práci. Její výsledky ukázala na nejnovější módní přehlídce.

Během show předvedly půvabné modelky hedvábné modely s elastanem určené na horké léto, které miluje i sama návrhářka. Jiné modely než ty své už roky nenosí. „Je to materiál, který když máte na sobě, pochopíte, že bez něj žádné další léto nemůžete prožít. Už si ani nevzpomínám, kdy jsem měla šaty od někoho jiného než svoje. Asi jsem zhýčkaná už od dětství, protože maminka byla návrhářka, takže se na mě šilo na zakázku a sama jsem také předváděla. Ale moc jsem nevyrostla, tak se ze mne modelka nestala,“ usmívala se.

U rodiny jsme v našem povídání ještě chvilku zůstali. Hudbu na přehlídku Natali připravil její bratr Alex, s nímž spolupracovala také jako s fotografem a pěla na něj samou chválu. Pyšná je i na syna Filipa, který dokončil magisterské studium financí na univerzitě v Londýně a ještě ten večer se měl vrátit domů.

A co nová láska, už se na ni po rozchodu cítí? „Naordinovala jsem si takovou askezi. Rozchod mě dost ranil, šli jsme do toho s velkým citem, nevyšlo to a oba jsme to velmi těžce prožívali. Na nový vztah jsem připravená nebyla. Ale teď začíná léto, myslím, že už je to za mnou. Pokud mě někdo osloví a vzbudí ve mně lásku, tak doufám, že to bude ještě krásné,“ věří návrhářka.

Další články

Načítám