Hlavní obsah
Článek

Možný rozchod Jennifer Lopez (55)Bena Afflecka (52) se řeší už hodných pár týdnů a zatím nikdo nenašel jednu uspokojivou odpověď. Jako další indicie pro to, že jsou manželé skutečně od sebe, ale může být nová informace ohledně jejich společného vysněného sídla.

Jsou spolu, nejsou spolu? Momentální vztah slavné zpěvačky a známého herce je v poslední době opravdovým oříškem. Média už jejich manželství v podstatě pohřbívají s tím, že se Ben odstěhoval od JLo a veškeré romanci je tak konec, aby se pak vzápětí pár objevil na veřejnosti společně a působil (téměř) jakoby nic. A k tomu ještě zrušené turné zpěvačky, které prý stornovala kvůli tomu, aby měla čas na rodinu. Delší dobu se ovšem mluvilo o tom, že lístky se prodávají jen bídně.

Misku vah teď na stranu rozchodu naklonila další informace, která by mohla být pro vztah umělců zásadní. Dle magazínu Daily Mail se na stránkách realitní kanceláře Zillow údajně měly objevit fotografie sídla páru, které herci koupili teprve loni v květnu za úctyhodných 60 milionů dolarů. Přesto, že se měl Ben Affleck z domu nedávno odstěhovat, JLo v něm zůstávala a nebylo jasné, jestli odchod herce není jen krátkodobý. Prodej sídla v Beverly Hills v Kalifornii by ale mohl znamenat skutečný konec velké lásky.

Zatím ale není jasné, jestli realitní kancelář dá nemovitost opravdu na trh, u fotek sídla, které měly být nahrány 1.a 5. června, je totiž zatím uvedeno, že je prodané. Na druhou stranu v květnu byla zpěvačka spatřena, jak si v Los Angeles prohlíží jiné nemovitosti. I to by nasvědčovalo tomu, že by v  blízké budoucnosti mohla dát luxusnímu sídlu sbohem.

Situace v manželství Jennifer a Bena tak stále zůstává nevyjasněná a je otázkou, za jak dlouho se podaří téměř detektivní příběh vyřešit.

Další články

Načítám