Hlavní obsah
Článek

Vzhledem k tomu, že jeho šéf Andrej Babiš (70) aktuálně odvolává, co slíbil, a pak slibuje, že už nic neodvolá, nemá na nic dalšího čas a kapacitu. Tepání do vlády tak přísluší Karlu Havlíčkovi, který se v Otázkách Václava Moravce pořádně rozvášnil. A pak se může opájet tím, jak na jeho slova diváci na sítích reagují. Na některé místa ale ať raději nechodí. Je to pro jeho vlastní dobro.

„Další pokles důvěry lidí v koaliční projekt není kvůli zpackané popravě vicepremiéra Ivana Bartoše, ale kvůli tomu, že tak Petr Fiala neučinil dřív. Odpovědnost za miliardové škody jde za celou vládou, která kolosální průšvih bagatelizovala,“ prohlásil na facebooku, když na zmíněný pořad poutal.

Tam se mu dostalo velkého zastání. „Pane Havlíčku, vy máte nervy ze železa. Vytrpět tyhle žvásty od dvou ubožáků, to dá vyžaduje velkou odvahu,“ tleskal mu za Otázky Peter. Havlíček se v nich u jednoho stolu sešel s pirátským poslancem Jakubem Michálkem a předsedou Senátu Milošem Vystrčilem. „Moravcova férovka, tři na jednoho,“ konstatoval Jiří, který nabyl dojmu, že Václav Moravec se proti Havlíčkovi spolu s dalšími hosty spikl. „Jen jim to nandejte,“ povzbudila ho Eva.

Zdaleka ne všechny sociální sítě jsou ale Havlíčkovým rájem. Třeba na síť X by měl chodit jen na vlastní nebezpečí a rozhodně ne příliš často, pokud není masochista.

„Havlíčku, rozprašujete jed. To je jediné, co děláte,“ popsala Veronika na síti X. „Karel je tak posedlý Fialou, že chce zrušit F,“ vtipkoval další diskutující. „Váš slovník je opravdu vytříbený. V pořadu OVM jste předvedl vrchol arogance, svým oponentům jste stále skákal do řeči, vypouštěl z huby kraviny,“ nešetřil politika Ivan.

„Teď dělá, že všemu rozumí a umí vše nejlépe. Ovšem aby se předvedl, tak mu těch osm let jejich vlády nestačilo,“ zhodnotil Michal, který narážel na staré dobré moudro o bitvě a generálovi. „Škoda že vám tam pánové Vystrčil a Michálek nedali každý z jedný strany pořádnou facku. Jenže jsou slušný, že jo,“ přisadil si Jormungander.

Aspoň že Havlíček ví, kam zajít. A taky kam raději nechodit. Co by za tak příkladné rozdělení jiní politici dali.

7
fotek

Další články

Načítám