Hlavní obsah
Článek

Poté, co Portugalsko vypadlo na fotbalovém Euru v Německu už ve čtvrtfinále, si hvězdný fotbalista Cristiano Ronaldo (39) zlepšuje náladu na dovolené. Střípky z exotiky se nyní pochlubila jeho životní láska Georgina Rodriguez, která na sociální síti zveřejnila svůj snímek v bikinách i krátké video, kde si děti hrají s pyšným tatínkem Ronaldem.

Rozruch mezi některými fanoušky ale vzbudil snímek Georginy ve žlutých šatičkách. Stačilo jen to, aby si Ronaldova láska pohladila bříško a hned se vyrojily spekulace o jejím těhotenství.

„Je těhotná,“ byla si jistá jedna z fanynek. „Myslím si to také,“ přidala se další. „Vypadá to tak, ale je to jen kvůli té póze, ne proto, že by se snad její tělo změnilo,“ oponovalo se pro změnu v jiném komentáři. Nešetřilo se ani superlativy na samotného Ronalda, který si ve videu roztomile hrál se svými dětmi: „Úžasná rodina, miluju vás všechny,“ „Cris je nejšťastnější muž“, nebo: „Je to nejlepší táta a nejlepší manžel Georginy.“

Georgina na fotbalovém Euru fandila Portugalsku na skoro každém zápase, svému milému je tak velkou oporou. Oba také milují svou velkou rodinu, kterou si moc přáli. Šestiletá dvojčata Eva Maria a Mateo přišla na svět pomocí náhradní matky, společně mají ještě šestiletou dceru Alanu a dvouletou Bellu. Georgina s Ronaldem vychovává také jeho staršího syna Cristiana Juniora (14).

Další články

Načítám