Hlavní obsah
Článek

Loňská vítězka Wimbledonu Markéta Vondroušová začátkem roku informovala, že se rozpadlo její manželství se Štěpánem Šimkem, za kterého se provdala před dvěma lety. Důvody konce vztahu si Markéta nechala pro sebe.

Ač si jedna z našich nejlepších tenistek prošla během pár let velkými životními změnami, tak se na ni v soukromí opět usmálo štěstí. Markéta je totiž už několik měsíců šťastně zadaná, a to s tenistou Andrewem Paulsonem, kterého už neskrývá ani na sociálních sítích.

Ač se Vondroušová nemohla naplno věnovat tenisu kvůli operaci ramene, které ji dlouho bolelo, tak si alespoň užila příjemně strávený čas v zahraničí.

S partnerem vyrazila i do španělské Valencie, kde si užili slunné počasí, pláže i krásy města, jak je vidět na snímcích, které sdílela. „Všechno dobré,“ napsala Markéta k jednomu z příspěvků, kde se objevilo spoustu milých vzkazů. Fanoušci jsou rádi, že vidí tenistku šťastnou, a zároveň se nemohou dočkat, až ji uvidí znovu na kurtech. V galerii se podívejte, jak to páru sluší.

Další články

Načítám