Hlavní obsah
Článek

Agáta Hanychová (39) má po delší době víkend bez dětí. Nastal tak čas na romantický výlet s manželem Mirkem Dopitou (40). Influencerka se svým mužem odjela na jižní Moravu, kde nemohli vynechat ani vinný sklípek, nákupy a památky. A společné chvilky jen ve dvou Agátu rozněžnily.

Otce svého syna Kryšpína zná už ze základní školy, jejich cesty se sice v minulosti načas rozešly, ale jak je vidět, stará láska opravdu nerezaví. „Za mě dětská láska může trvat…Když tě vidím, mám stejný úsměv, jako když mi bylo 13. Když mě obejmeš, tak se nebojím ničeho na světě a dodáváš mi takovou sílu ke všemu… Děkuju, že tě mám… O tom, jaký jsi otec a manžel, psát nemusím, děkuju,“ vyznala se ze svých citů Agáta, jejíž muž vedle ní vydrží opravdu hodně.

Trpělivě vydržel i Agátino nakupování, které bývá pro mnohé muže naprostým utrpením. „Nádherný, skvělý, na posilování nohou je to perfektní, lepší než jít do posilovny, je to skvělý, 25 kilometrů mezi krámama, prodírání mezi lidmi, takhle pro kluky doporučuju, lepší než fotbal,“ vtipkoval Dopita, který pak svou ženu doprovodil i na procházku v malebném Lednicko-valtickém areálu.

S veřejným vyznáním lásky ovšem brzy přispěchal i Dopita, který jinak slovy spíše šetří. „Děkuji za každý den, hodinu, minutu, co jsme spolu, jsi úžasná,“ vzkázal přes Instagram Agátě a přidal tři zamilovaná srdíčka.

Agátiny fanynky, kterým říká holčičky, samozřejmě neskrývaly nadšení a zahrnuly Dopitu obdivnými komentáři. „Od chlapa je to nádherné vyznání,“ zaznělo pod Mirkovým příspěvkem. „Věřím, že Agátě vás seslala babička z nebe,“ psalo se také. „Tak snad tomu tak bude i za rok, přeji hodně štěstí,“ nechyběl ani menší rýpanec na délku Agátiných vztahů, tentokrát ale myšlený v dobrém.

Další články

Načítám