Hlavní obsah
Článek

Na letní dovolenou se letos Milan Peroutka (34) rozhodl odletět do Itálie. Pobyt si však neužíval sám, z výletu se stala rodinná dovolená.

„Původně jsme chtěli vyrazit jen s mojí mamkou, ale nakonec jsme vycestovali i s rodiči a ségrou Domči, za což jsme moc vděční, protože máme další společně zážitky,“ svěřil se Super.cz Milan, který vyrazil s celou rodinou do italské Apulie. Společně si užívali dobré jídlo, procházky po městě a koupání v moři.

Odtud se zpěvák také pochlubil svou maminkou v plavkách. „Mamince je dvacet? Vypadá neskutečně,“ žasla nad fotkami, které sdílel, Alice Bendová. Zpěvák vedle snímku od moře a bazénu sdílel i zamilované fotografie se svým partnerem, se kterým na začátku července oslavil první výročí svatby.

„Naše vztahy se zdály kupříkladu pro jednoho místního Itala trochu matoucí. Nejdřív myslel, že Domča je můj „papi“, a následně Ivča moje „wife“. Zbytečně jsem ho pravdou nezatěžoval a vůbec ničím jsme nezatěžovali ani sami sebe a tyhle krásný čtyři dny v Apulii jsme si moc užili,“ prozradil Peroutka.

„Navštívili jsme město Alberobello, to má ty skřítčí kulatý domečky nazvané trulli a je zapsané v UNESCO, Locorotondo, Fasano a mamči vytoužené Bari. Stihli jsme toho vlastně hodně, ale hlavně jsme byli všichni spolu. Takže se těšíme zase příště,“ dodal zpěvák.

Související témata:

Další články

Načítám