Hlavní obsah
Článek

Na rodinnou dovolenou na Slovensko vyrazila Ornella Koktová (31) s celou rodinou. Jen co se vrátila z výletu z Itálie, kde byla s kamarádkou, zabalila kufry znovu. Cílem jejich cesty se staly Tatry, odkud poslal její manžel Josef Kokta (67) romantický pozdrav.

Po výletu na Lomnický štít si znavení manželé a rodiče Quentina, Svena a Lilianne potřebovali trochu oddychnout. Chvilku pro sebe se rozhodli využít ve wellness. „Zážitek velký. Ve vířivce s mou milovanou pod tatranskými velikány,“ pochlubil se Josef Kokta.

Na sociální síti pak sdílel žhavé snímky nejen z vířivky, ale pochlubil se také svou ženou jen v ručníku. „Užívejte. Moc si to zasloužíte,“ napsal jim jeden z fanoušků. „Nádherní jste,“ stálo v jedné z mnoha zpráv pod fotkou ze Slovenska.

K našim sousedům vyrazila Ornella s rodinou poprvé. „Nad Tatrou sa blýska, hromy divo bijú… tohle je naše první rodinná cesta na Slovensko. Pepík je z jedné poloviny Slovák (po svojí mamince Aničce), a tudíž i naše děti mají ze čtvrtky slovenskou krev,“ dodala trojnásobná máma Ornella.

Související témata:

Další články

Načítám