Hlavní obsah
Článek

Přemek Forejt (37)Eva Burešová (31) vyrazili za romantikou a poznáváním kousku světa do Itálie, kde nezůstávají na jednom místě, ale cestují po nejznámějších místech.

Oblíbená zpěvačka a herečka oslavila v Itálii i své jedenatřicáté narozeniny, ke kterým jí známý šéfkuchař věnoval dojemné přání i skrze sociální sítě.

„Všechno nejlepší, lásko moje. Děkuji za vše, co pro nás děláš. Přeji ti, ať jsi šťastná, zdravá, usměvavá, spokojená. Ať si najdeš víc času i sama na sebe, ať se naučíš víc odpočívat. Dnešek je finále našeho výletu po Itálii. Matera, jedno z nejkrásnějších míst, které jsem chtěl vidět. Místo z poslední Bondovky. Jsem rád, že jsme tady dnes v den tvých narozenin. Můžu tě vzít za ruku jako James Bond svoji Madeleine a procházet se po Mateře a být pyšný na to, jakou kočku mám vedle sebe,“ napsal Přemek Forejt k videu, které věnoval své lásce, se kterou má syna Tristana.

Netrvalo dlouho a u příspěvku se objevilo spousty milých komentářů. „Vy dva jste důvod, proč nikdy nepřestanu věřit na lásku,“ napsal sledující. „Ty jsi takový Johnny Depp, úplně ho v tobě vidím Přemku. Ať vám láska jenom kvete,“ uvedl další. „Teda, to je velmi pěkné. Vy romantiku. Připojuji se ke gratulacím,“ podotkla fanynka.

V komentářích se přesto objevilo i několik dalších připomínek k zásnubám, o kterých lidé spekulují, avšak partneři je nijak nepotvrdili. „Tak napjatá jsem byla a čekala, že bude na konci žádost o ruku,“ uvedla příznivkyně s úsměvem.

Další články

Načítám