Hlavní obsah
Článek

Roman Vojtek (52) se svými fanoušky rád sdílí momentky ze soukromého života. A evidentně to nevadí ani jeho krásné manželce Petře (36), která se nechá vyfotit klidně třeba i v plavkách. Není se ale čemu divit. Petra ukázala postavu, se kterou by mohla z fleku obsadit obálky magazínů.

Léto, sluníčko a rodinné zážitky. Přesně to v poslední době ukazuje Roman Vojtek, který si s rodinou užívá výlety po našich luzích a hájích. A na záběrech nevynechá ani svou manželku Petru, se kterou má už dva syny. Je jasné, že se svou ženou chce pochlubit a při pohledu na ni každému dojde proč. Herečka je nejen krásná v obličeji, ale na fotce ze Slap předvedla také dokonalé tělo. „Dělá si vaše žena s tím břichem legraci?“ napsala k sérii snímků jedna ze sledujících herce. „To je, co,“ odpověděl jí s patřičnou hrdostí Roman.

Málokdo by asi řekl, že svého druhého syna Vincenta porodila Petra v prosinci loňského roku. Herečka ovšem neshazovala kila jen běháním kolem dětí, po šestinedělí nastoupila do divadla, kde zkoušela roli Jane v obnovené premiéře muzikálu Tarzan v Divadle Hybernia. Na konci března si ještě stěžovala na to, že má příliš těsné kostýmy.

„Dnes je mám poprvé a říkala jsem si, jestli to vůbec obleču, vše je do pasu, říkala jsem si, proč to nemám pod prsa, že to bylo lepší. Je to jinak všechno v pohodě. Jen v jedněch kalhotách sotva dýchám,“ svěřila Super.cz.

Teď v červenci už by ale jen sotva mohla říkat, že se nevejde do některého ze svých starších kostýmů. V plavkách vypadá úchvatně a je vidět, že rozhodně nemá ani gram navíc. A to se pak takové bikiny nosí krásně.

Další články

Načítám