Hlavní obsah
Článek

Skoro rok se nikde neobjevovala a po rozchodu s dlouholetým partnerem se herečka Alena Doláková (34) věnovala hlavně práci. Teď už ale na večírky a společenské akce opět vyráží. „Dala jsem si pauzu, nebavilo mě to,“ řekla Super.cz.

V rozhovoru vyčíslila, na čem všem pracovala. Vrátila se i ke spolupráci s Janem Svěrákem, jehož film Tři bratři, kde ztvárnila roli zlé sestry Holeny, ji proslavil. „Je hezké, že jsme spolu poprvé pracovali před deseti lety, pak mě oslovil pro Betlémské světlo, což byla taková malá role. V duchu jsem si přála, aby pro mě napsal hlavní roli. Splnilo se mi to a budu hrát hlavní roli feministky Aleny v divadelní hře, kterou sám napsal,“ pochlubila se.

I sama herečka by díky svým výstupům na sociálních sítích působila jako feministka. „Ale nikomu nic necpu, ať si každý dělá, co chce. Jestli je někdo spokojený jako žena v domácnosti, ať to dělá. Já už bych taky klidně byla. Už mě nebaví jenom pracovat,“ svěřila se.

To by ovšem musela mít partnera, který by jí to umožnil. Zatím se od rozchodu žádný neobjevil. „Neměla jsem čas randit,“ řekla nám. Přitom účinkuje ve stand upu Historky z Tinderu, takže by mohla vyzkoušet i seznamovací aplikaci. „Možná je na čase. Ale když jsem tam šla, líbily se mi spíš holky,“ přiznala. Ženou v domácnosti by ale mohla být i se ženou. „To je pravda. Nevyhýbám se ničemu a přijímám věci tak, jak přicházejí,“ uzavřela.

Související témata:

Další články

Načítám