Hlavní obsah
Článek

Bývalá česká miss z roku 2015 Nikol Švantnerová (31) se přišla poprvé podívat ke konkurenci. A na finálovém večeru Miss Czech Republic vypadala maminka roční dcery Mii skvěle. A to ani nemusela sáhnout po hlubokém dekoltu jako jiné dámy. Ostatně dceru ještě stále kojí, tak nechtěla riskovat.

Nikol se kvůli partnerovi odstěhovala z metropole do Olomouce, v Praze už nemá ani zázemí, takže dceru hlídal její tatínek v hotelu a Nikol na Miss doprovodil mladší bratr. „Jsem pořád na telefonu a budu spěchat za ní, protože přece jen ještě nejsme zvyklé být od sebe oddělené. Ale je docela fajn pocit zase se podívat do společnosti. Máme to zároveň i jako výlet,“ mínila.

Nikol se už vrátila k modelingu, na zakázky bere dceru často s sebou. „Pokud to jde, je se mnou. Je extrémně společenská, jsem ráda, že si zvyká. Díky tomu má ráda lidi a nebojí se nového prostředí. A přiznám se, že se od ní neumím odlepit, máme moc hezký vztah. V Praze navíc nemám hlídání, a protože kojím, musí jet se mnou a nějak to zvládáme,“ svěřila Švantnerová.

Povídali jsme si i na téma svatby a úvah o druhém dítěti. „Pokud jde o svatbu, prstýnek stále nemám, záleží na mém partnerovi. Druhé dítě máme určitě v plánu, ale v budoucnu. Teď máme hodně co dělat s chodící Miou a nedokážu si představit, že bych čekala další dítě. Zatím je čas,“ uzavřela.

Další články

Načítám