Hlavní obsah
Článek

Česko už po roce zase žije taneční soutěží StarDance. Mnozí ale mají ještě v paměti minulý ročník, ve kterém soutěžil i hudebník Richard Krajčo (47), a to po boku půvabné slovenské tanečnice Dominiky Roškové.

Tehdy vypadli po čtvrtém kole. Od té doby je ale pojí velké přátelství, a dokonce spolu objíždějí nejrůznější společenské akce, kde vystupují. Jejich spolupráce ale má nyní menší háček. „Domča je teď na turné na Slovensku. Mají tam Let’s Dance (slovenská obdoba StarDance pozn. redakce) – tour po sportovních halách. Jsem zvědavý, kdy to dojde sem. Má to totiž obrovský úspěch. Ona se také rozhodla, že se vrátí na taneční parket, takže nastupuje do nové řady Let’s Dance na Slovensku. Tím pádem ale omezíme naše taneční aktivity, protože se bude muset věnovat svému novému tanečnímu partnerovi,“ pokrčil s úsměvem rameny Richard během rozhovoru pro Super.cz.

My si s ním povídali na křtu nové knížky Čarodějky jeho ženy Karin. Právě se svou chotí ale hodlají Domču brzy navštívit. „Já myslím, že si brzy s Karin uděláme výlet, abychom se za ní podívali, jak opět tančí, a budeme jí držet palce,“ doplnil oblíbený hudebník.

5
fotek

Další články

Načítám