Hlavní obsah
Článek

Věřím v brzké lepší příští. Tak nazvala zpěvačka Dáša Zázvůrková svoje nové album, které věnovala své životní lásce. Tou byl o 48 let starší dirigent Libor Pešek, který předloni v říjnu zemřel.

„Je to fakt moje nejosobnější deska, kterou jsem věnovala z lásky mému muži. Přímo pro něj jsem napsala písničku Ještě ne,“ svěřila Dáša, která se pochlubila, že její nová deska slaví úspěchy a čerstvě vydala i videoklip k písni I Am Woman, kterou jí otextovala Martina Preissová.

Se smrtí partnera se nemohla dlouho vyrovnat. „Právě ta deska byla jistým druhem terapie, kterou jsem potřebovala dát ven. Určitě mi to nějakým způsobem pomohlo. Pořád mám ale takové prázdné okamžiky, když přijdu domů a jsem tam sama. Ale musím žít dál a nevzdat se. Můj muž byl moje láska, ale život mám ráda. Hodně pracuju, hodně zpívám a hraju,“ svěřila se.

Už ale pomalu cítí, že by mohla ještě dát šanci nové lásce. „Je pravda, že ve dvou se to lépe táhne a láska k životu patří. Třeba někoho potkám, komu zase otevřu svoje srdce. Ale ten čas ještě úplně nenazrál. Zrovna mi Martina Preissová řekla, že mám v každé druhé větě Libora a mám ještě počkat. Ale ono to přijde,“ věří Dáša.

Další články

Načítám