Hlavní obsah
Článek

Jak hubnout a udržet si štíhlou postavu a přitom si nenechat ujít požitek z oblíbených jídel? Veronika Žilková (62) na to vyzrála tím, že potravu sice rozžvýkala, ale pak zase vyplivla. Tak to aspoň řekla v jednom z rozhovorů. Nyní ale v rámci Dne úcty k jakémukoli tělu bere svá slova zpět a označuje je za legraci.

„Veřejně se chci omluvit za neúmyslně vzniklý dojem, že úplně vážně plivu jídlo do koše a tak hubnu. Není to pravda a omlouvám se, že nebyl jasný záměr nadsázky a vtipu,“ píše herečka, jejíž dcera Agáta Hanychová (39) propagovala podobnou dietu s pliváním rozžvýkaného rohlíku.

„Moc mě mrzí, že před rokem sestříhané matoucí reklamní video na zábavnou talk show Tomáše Magnuska vůbec vzniklo. Tomáš, který video vyrobil, myslel, že to bude vtipná upoutávka,“ dodává Veronika.

„Nikdy jsem nechtěla nikoho nabádat k nesmyslným dietám. V pořadu jsme vzpomínali na natáčení filmu Jedlíci aneb Sto kilo lásky a žertovali na téma jeho střídavě úspěšných redukčních diet. Že někoho napadne v souvislosti s vtipem o vymyšleném plivání jídla slovo anorexie, nás vůbec nenapadlo. Je to velmi nebezpečná nemoc a já se omlouvám za hloupý a nešťastně sestříhaný vtip. Podporuji a cítím úctu k tělu jakékoli váhy i stáří,“ uzavřela herečka s výzvou, aby všichni svá těla milovali.

Další články

Načítám