Hlavní obsah
Článek

Tragická smrt zpěvačky Victorie (†40), kterou podle informací tureckého webu Hürriyet v Turecku zastřelil její manžel, zasáhla i český šoubyznys. Victorii bylo teprve čtyřicet let. Zpěvačka byla mezi kolegy nesmírně oblíbená, její smrt šokovala i rádio Evropa 2, kde Victoria před lety působila.

„Psala mi to kolegyně Katka Říhová. Pořád se z toho nemůžu vzpamatovat. Je to hrozná tragédie. Victorii jsem měl moc rád, byla to moc milá holka, takový sluníčko. Kam přišla, tam to rozzářila. O to je to horší, že tak skvělá holka odešla právě tímto způsobem,“ řekl Super.cz otřesený Patrik Hezucký (54).

Slova těžko hledala i zmíněná moderátorka Katka Říhová. „Rodina pro ni byla na prvním místě. Vzdala se kariéry v Česku a odstěhovala se za manželem do Turecka, když si to okolnosti žádaly. Nádherná, inteligentní žena plná života, optimismu a humoru,“ nechala se slyšet Říhová.

Victorii dobře znaly i kolegyně zpěvačky. „Vždycky byla hrozně fajn, usměvavá, neuvěřitelně pozitivní, skvěle se s ní povídalo, byla to úžasná holka, nemůžu se z toho vzpamatovat,“ řekla Super.cz Míša Nosková (41).

„Potkávaly jsme se na akcích, milovala jsem její humor, a tak nějak celkově mi byla šíleně sympatická, je to strašný šok, tak mladej život,“ dodala Veronika Stýblová, známá jako Verona. Smrt Victorie zasáhla i Martinu Pártlovou (45). „Nikdy jsem nevěřila, že si tohle přečtu. Krásná, vtipná, skvělá ženská plná energie a života. Mám tě ráda, R.I.P. Victorie. Myslím na tvoje krásný děti,“ napsala na Instagramu zpěvačka.

Moderátorka Michaela Ochotská (39) byla z tragédie v šoku. „Znaly jsme se, nemám slov, omlouvám se,“ řekla krátce.

„Jely jsme spolu před pár lety gigathlon, byla to obrovská sporťačka, skvělá, zábavná ženská. Je to pro mě obrovská ztráta, pořád tomu nemohu uvěřit, myslím teď hlavně na její děti,“ neskrývala šok z tragické smrti modelka Kateřina Průšová (40).

Zpěvačku v Ankaře, kde s rodinou žila, údajně zastřelil její manžel Thomas Blyth. Ten vzápětí sám spáchal sebevraždu. Případ ale stále vyšetřuje policie.

Další články

Načítám