Hlavní obsah
Článek

Trávit čas se svými blízkými, nad to prostě není! Svoje o tom ví také Alex Mynářová, která na takové chvíle nedá dopustit a náležitě si je užívá. A pravidelně to demonstruje snímky z rodinného archivu. Škoda že jí do toho manžel Vratislav Mynář hází vidle.

„Rodina je nejvíc,“ napsala k momentce z rodinného alba moderátorka. Její manžel se ale příliš nadšeně netvářil, čehož si všimli i fanoušci na sociálních sítích.

„Pán je dle výrazu opravdu nadšený,“ pozastavila se Radka, která narážela na fakt, že Mynář se tvářil poněkud „rezervovaně“ a pokus o úsměv mu moc nevyšel.

Není se co divit, když ho čekal soud kvůli dotacím na penzion v Osvětimanech. To vám pak do smíchu moc není. Bývalý hradní kancléř nicméně věří, že od soudu vyjde jako nevinný. Před několika týdny Nejvyšší správní soud a na konci září i ostravský krajský soud řekly, že Mynářova společnost v žádosti o dotaci nic nezamlčela. Jeho firma už navíc necelých šest milionů ministerstvu pro místní rozvoj vrátila.

I tak žalobce Martin Malůš navrhuje odsouzení ke tří- až čtyřleté podmínce a navíc peněžitý trest ve výši deseti milionů korun. Manžel moderátorky přesto věří, že ve finále nebude tak zle a od soudu vyjde, pokud možno, bez poskvrny.

Co se výrazu na zmíněné fotce na instagramu týče, je možné, že se Mynář netvářil zrovna nadšeně kvůli jednomu z komentářů. V něm si ho oddaný Alexin fanoušek spletl s dědečkem. Dotyčný se sice snažil zachránit situaci, když tvrdil, že rodinné poměry moderátorky podrobně nezná a že to nemyslel zle, už to ale příliš nepomohlo.

5
fotek

Další články

Načítám