Hlavní obsah
Článek

Nejen princezna Kate (42) a její děti, ale ani její rodiče se od oznámení diagnózy neobjevovali na veřejnosti. Po víkendu, kdy se Catherine zúčastnila společenské akce, je ale všechno jinak a lidé mohli spatřit i rodiče oblíbené členky královské rodiny.

Napětí, které nejen Anglii provázelo od března, kdy Kate oznámila svůj boj s rakovinou, snad konečně polevilo o tomto víkendu. Princezna, sic velmi štíhlá, se společně se svou rodinou objevila během přehlídky Trooping the Colour a i přes viditelné vypětí posledních měsíců jí nechyběl úsměv na tváři. Dle informací zahraničních médií by měla být z nejhoršího venku, i když ještě nemá zcela vyhráno a mezi lidmi se bude objevovat jen při výjimečných příležitostech.

Své první veřejné vystoupení od chvíle, kdy svět šokovala smutná zpráva, už teď mají za sebou i Carole a Michael Middletonovi, rodiče Kate, kteří se zúčastnili druhého dne koňských dostihů v Ascotu. Na akci nechyběla například ani dcera princezny Anny Zara Tindall s manželem Mikem.

Při příchodu rodičů Kate na společenskou událost byly jejich výrazy sice trochu napjaté, vzápětí ale oba vykouzlili široké úsměvy a působili uvolněně a šťastně, což svědčí o tom, že je na tom jejich dcera zdravotně určitě mnohem lépe. A bylo vidět, že návštěvu dostihů rodiče budoucí královny rozhodně nepodcenili. Carole si na sebe oblékla modré šaty s dlouhými rukávy značky Self-Portrait za v přepočtu deset tisíc korun, samozřejmě nechyběl klobouček s fascinátorem a stylová kabelka, skvěle vypadal i její manžel.

Rodiče Catherine se společně naposledy na veřejnosti objevili v prosinci na vánoční akci, v březnu pak novináři vyfotili Carole společně se svou dcerou v autě. V nejhorších chvílích jí prý maminka byla pravidelně nablízku. A jak se zdá, tyto chvíle už jsou naštěstí pryč a celá rodina si opět může užívat života a všech jeho radostí.

Další články

Načítám