Hlavní obsah
Článek

Rod Stewart má osm dětí celkem s pěti ženami, a tak není divu, že se v jeho rozsáhlé rodině stále něco děje. V Chorvatsku se dnes zúčastnil svatby svého syna, hokejisty Liama.

Svatba se konala v kostele sv. Ignáce v Dubrovníku a všichni svatebčané na obřad zamířili skrz centrum města. Rod Stewart se v parádním obleku vedl za ruku se svou současnou manželkou Penny Lancaster (53), která zvolila saténové šaty s velkou mašlí v přední části. Na svatbě ale samozřejmě nechyběla ani maminka Liama, modelka Rachel Hunter (54). Ta na veselku zvolila modrozelenou róbu a vypadala fantasticky.

„Rachel byla nejkrásnější z jeho manželek,“ nebo „Rachel Hunter je krásná žena“ či „Rachel vypadá fantasticky“ – to jsou jen některé z komentářů čtenářů pod článkem v magazínu Daily Mail.

Rachel Hunter a Rod Stewart byli manželé od roku 1990 do roku 2006 a k jejich seznámení se váže pikantní historka. Muzikant uviděl krásnou Rachel v klubu v Los Angeles noc předtím, než chtěl požádat o ruku modelku Kelly Emberg, se kterou má dceru Ruby. Tu noc ale ve svých pětačtyřiceti letech zcela propadl kouzlu tehdy jednadvacetileté Rachel, se kterou měl později právě syna Liama a ještě dceru Renee.

Liam se nevydal cestou hudby, ale stal se hokejovým útočníkem, který v současné době hraje za Milton Keynes Lightning v NIHL. V Chorvatsku se oženil s projektovou manažerkou Nicole Artukovich, se kterou už má i syna.

Další články

Načítám