Hlavní obsah
Článek

Kolem kapely Mirai a jejího zpěváka Miraie Navrátila (32) je teď hodně rušno. Jeho dvakrát zlomená čelist nedá spát ani policii a muzikanti už vědí, že letní turné rozhodně nedokončí.

„Ahoj všichni, bohužel pro vás dneska nemáme nejšťastnější zprávy. Mirai je aktuálně v nemocnici po operaci,“ začala před pár dny kapela s tím, že zrušila nejbližší, sobotní koncert. Poté se ozval sám Mirai Navrátil, který pozdravil fanoušky z nemocnice a oznámil jim, že má na dvou místech zlomenou čelist. Ale jinak že se neděje žádné drama. Tehdy byl dokonce ještě tak optimistický, že si myslel, že kapela stihne odehrát některé koncerty Summer festu.

„Pár týdnů mě čeká kašovitá strava a drinky only, tak se těším na pořádný šnycl na summerfestu,“ napsal zpěvák.

Jenže drama je bohužel mnohem větší, než se na začátku čekalo. Skupina už ohlásila, že s jistotou nestihne ani jeden koncert rozjetého letního turné. „Přesouváme termíny! Ze zdravotních důvodů jsme nuceni přesunout všechny zbylé zastávky na rok 2025,“ píše se na stránkách kapely. Fanoušci tak své oblíbence neuvidí v Liberci, Novém Jičíně, Pardubicích, Mostu, Olomouci, Ostravě nebo v Plzni.

„Vzhledem k Miraiově stavu a rekonvalescenci jsme nuceni přesunout zbývající zastávky MIRAI SUMMER FESTU na rok 2025. Program našeho open air festivalu prostě potřebuje letní počasí a není možné ho odjet na podzim ani v zimě. O summer fest tak v žádném případě nepřijdeme. Ani my, ani vy. V příštím roce si vynahradíme nejen místa, která jsme nestihli, ale pro velký úspěch přidáme i nějaká další. Aktuálně za sebou máme půlku šňůry, na které jsme se naučili spoustu věcí, od vás všech získali feedback a tak jsme ready na ještě vyladěnější MIRAI SUMMER FEST 2025,“ dodala kapela s tím, že podrobnosti budou jasné příští týden.

A to rozhodně není jediné drama. Jak už Super.cz informoval, policie dnes zahájila „úkony trestního řízení pro zločin ublížení na zdraví, za což hrozí trest odnětí svobody na 2 až 8 let“. Pozadí celého incidentu je ale zatím stále opředeno tajemstvím. Zatímco sám Mirai tvrdí, že přišla šlupka bez varování a že k žádné šarvátce nedošlo, množí se spekulace ohledně údajné bitky, kdy měl zpěvák svádět dívku, která ovšem na koncertě Eda Sheerana byla se svým chlapcem, jemuž se Miraiovo jednání nelíbilo. A to zdaleka není vše. Na povrch vyplouvají i další informace, které Super.cz přinese v nejbližší době.

Související témata:

Další články

Načítám