Hlavní obsah
Článek

Influencerka a podnikatelka Nela Slováková (34) je dle fanoušků už roky opěvována jako česká osobnost s nejhezčí postavou a zejména pak pozadím, které pravidelně vystavuje i na svých sociálních sítích.

Jinak tomu nebylo ani letošní léto, které trávila často v zahraničí a snímky v bikinách se tak dělaly téměř samy. Neliny příznivkyně se pak často ptají i na nějaký ten recept, jak takového těla docílit. Je s přibývajícím věkem o něco náročnější si takovou postavu udržet?

„Vůbec to neberu tak, že by bylo přibývající věk něco špatného. Člověk by měl stárnout s grácií. Zatím nemám pocit, že bych stárla, mám mladou duši a myslím si, že i relativně dobře vypadám. Mám to po mojí mamce, která je neskutečná. Takže ty geny se rozhodně nezapřou,“ svěřila se Nela Super.cz na brněnském večírku s tím, že pravidelně navštěvuje i fitko, kde cvičí s osobním trenérem.

„Ale určitě je to i o tom, že chodím do fitka. Nechodím tam proto, že se tam strašně těším a miluju to. Chodím tam, protože musím a našla jsem si v tom trošku zalíbení,“ dodala Nela s úsměvem. Zároveň prozradila, že další cesty za hranice zatím neplánuje. „Letos už neplánuji žádnou dovolenou, zase až v novém roce. Teď chci být v práci.“

6
fotek
Související témata:

Další články

Načítám