Hlavní obsah
Článek

U Rihanny (36) jsme si všichni tak zvykli na nejrůznější vlasové kreace, že jsme v podstatě neřešili, jak asi zpěvačka vypadá bez paruk. To nám ovšem RiRi o víkendu názorně předvedla v New Yorku. Jenže někteří jsou z tohoto kroku poněkud na rozpacích, ačkoli zpěvačka jaksi neměla na výběr…

Minulý týden totiž Rihanna představila svou novou vlasovou řadu Fenty Hair, a tak musela vsadit na přirozenost. Když si tak v neděli vyšla do ulic New Yorku bez paruky, mnozí ani nepoznali, že se setkali se světovou hvězdou. RiRi v posledních měsících nosila dlouhé rovné vlasy v platinově blond odstínu, který barbadoské divě náramně slušel. Jak je vidět, zpěvačka má zesvětlené i své přírodní vlasy a má je ve skutečnosti hodně krátké.

V minulosti maminka dvou malých synů, které má s partnerem ASAP Rockym, opakovaně sázela na různé variace krátkých sestřihů, ale jednalo se přece jen o jiné provedení. Tentokrát se tak zpěvačka představila jak bez paruky, tak i bez prodloužených vlasů a názory na její „proměnu“ zpátky k přirozenosti rozdělily lidi na dva tábory.

„Je to jen dočasné. Právě teď se snaží svým zákazníkům ukázat své pravé vlasy, aby se mohli stát součástí její cesty za zdravějšími a rostoucími vlasy pomocí jejích vlasových produktů, je to chytrá obchodnice,“ hodnotí čtenář a další jsou podobného názoru: „Pokud teď propaguje vlasové produkty, pak nemá jinou možnost než si sundat paruku a ukázat své skutečné vlasy. Nemůžete čekat, že si od vás někdo koupí vlasové produkty, když nosíte paruky nebo si naplétáte vlasy.“

Na přetřes se ovšem opakovaně dostalo i její oblečení: „Kožich v červnu? A její přirozené vlasy? No, je statečná, hodně statečná.“ Nebo: „Ze začátku mě to úplně vyděsilo!“ Názory se ovšem velice různí. „Její vlasy jí moc sluší! Navíc v nich vypadá mladě a svěže,“ napsala uživatelka ze Slovenska, načež jí odpověděl jiný čtenář: „Děláš si srandu? Její vlasy vypadají jako nějaké babičky. S dlouhými vypadá lépe!“ A co myslíte vy? Hlasujte!

Líbí se vám Rihanna s jejími vlastními vlasy?
Rozhodně ano!
25,9 %
Moc ne, ale nemá teď jinou možnost.
14,3 %
Ne, je to síla.
59,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 13171 čtenářů.
Související témata:

Další články

Načítám