Hlavní obsah
Článek

Roky sice tvrdil, že podruhé do manželského svazku nevstoupí, opak se stal pravdou. Zpěvák Richard Müller (63) znovu stanul před oltářem. Za manželku si vzal svou dlouholetou partnerku, manažerku Vandu Wolfovou.

Na veselku na statek poblíž Znojma se podle webu Plus 7 dní sjela asi stovka hostů. Věděla o ní i hudebníkova první žena Soňa. „Vy už to víte? Ano, samozřejmě jsem o tom věděla,“ citoval její slova zmíněný web.

První manželku si Müller vzal v roce 1985 po dvou týdnech chození. Po 15 letech šli od sebe. Mají spolu syna Filipa a dceru Emu. Po rozvodu a rozpadu rodiny se zpěvák dalšímu sňatku dlouho bránil. „Svatbu neplánujeme. Už jsem byl jednou ženatý a nevyšlo to. Už se nechci dožít toho, že by se mi rozpadla další rodina,“ obával se.

Člověk ale míní, a život mění, jak se říká. S partnerkou Vandou tvoří pár už 17 roků a oba tak měli mnoho času k prověření, že spolu zvládnou být v dobrém i zlém. A minulý týden ve čtvrtek to stvrdili i před zákonem. Vychovávají dvanáctiletého syna Markuse.

Další články

Načítám