Hlavní obsah
Článek

Filmový festival ve švýcarském Curychu se dočkal skutečně hvězdného hosta. V úterý si nenechal ujít celosvětovou filmovou premiéru dokumentárního snímku Wisdom Of Happiness Richard Gere (75), který s sebou vzal i svou půvabnou manželku Alejandru. Manželé se od sebe nemohli odtrhnout a na první pohled bylo zřejmé, jak silné city k sobě chovají. Veřejnost ale ještě o poznání víc zaujala úplně jiná věc…

Slavný rodák z Filadelfie totiž v novém dokumentárním snímku o duchovním vůdci Tibeťanů, jímž je již neuvěřitelných 74 let devětaosmdesátiletý dalajlama Džampal Ngawang Lozang Ješe Tändzin Gjamccho, figuruje jako výkonný producent. Na tamní, tentokrát zelený koberec Richard pyšně vyvedl svou okouzlující ženu Alejandru Silvu.

Herec, jehož si zřejmě mnozí už navždy spojují s pohádkou pro dospělé Pretty Woman, v níž ztvárnil Richard hlavní roli vedle Julie Roberts, si akci užíval a bylo znát, jak je nadšený, že může mít svou vyvolenou po svém boku. Manželé, jejichž věkový rozdíl činí 34 let, doma vychovávají dva syny - pětiletého Alexandra a o rok mladšího Jamese. Gere, jehož první manželkou byla Cindy Crawford, má pak ještě z druhého manželství s herečkou Carey Lowell syna Homera (24). Španělskou publicistku Alejandru Silvu si vzal v roce 2018.

Čtenáře Daily Mailu ovšem jejich věkový rozdíl zaskočil a většina z nich se vyjádřila ve smyslu, že by hercově manželce tipovala vyšší věk. „41??? Vypadá mnohem starší! Minimálně na 51,“ zní komentář s nejvíce lajky. „41 je jí posledních deset let,“ nebo „Jestli jí je 41, mně je 17,“ či „Je mi líto, ale jí není 41,“ zní velmi podobně i další názory.

Jiní se pak zaměřují také na to, že 34 let mezi manželi je skutečně hodně, což spojují s tím, že je herec dobrou partií. Mnozí se jí ale i zastávají a tvrdí, že je Silva finančně nezávislá a sama pochází z velmi bohaté rodiny, a proto s ním rozhodně pro peníze není. Naštěstí se našly i další pozitivní reakce: „Páni, Richard zestárnul s grácií a jeho žena je krásná. Vypadají spolu tak zamilovaně. Je to pěkně vidět na fotkách,“ nebo „Zestárnul velmi hezky. Mít o tolik mladší ženu ho nejspíš udrží mladým a vitálním.“

5
fotek
Související témata:
Alejandra Silva

Další články

Načítám