Hlavní obsah
Článek

Richard Chlad s manželkou Annou žije čtyři roky, téměř rok jsou manželé. Super.cz prozradil, že spokojenější už by být ani nemohl.

„Svatbou se nic nezměnilo, čtyřmi roky vztahu také ne. Už jsem to po životních prohrách vzdával, říkal jsem si, že těžko už potkám ženskou, která mi za to bude stát. A najednou mi přistála z Venuše a spadla mi na loď,“ řekl Super.cz Chlad.

„Funguje to. Není to hrané. Spousta párů hraje ve společnosti komedie, doma potom velká Itálie a zahýbá jeden druhému. U nás to takhle není, nemáme potřebu, jsme spolu v pohodě,“ říká s tím, že s Annou si vyhovují ve všech směrech, i v tom milostném.

„Po této stránce nám to funguje. My se v tom doplňujeme. Není to o tom, že někoho bolí hlava, nemá náladu. Zaklaplo to. To je hlavní. Tam to musí zaklapnout,“ vysvětluje.

Přiznává, že občas mráčky jsou. „Sem tam rozpory jsou, já jsem víc společenský člověk, mám rád, když přijdou lidi na návštěvu, poznávám rád lidi, Anna má ráda to svoje, klid, je Kozoroh. Když jí to začnu nabourávat, tak se začne stavět na zadní,“ dodal Chlad.

Další články

Načítám