Hlavní obsah
Článek

Miliardář Richard Chlad žije ve spokojeném manželství s Annou Marií Kánskou, vztah předtím byl ale velmi bouřlivý. Přiznal, že modelka Lia Kees na něj dokonce vzala nůž. Chlad promluvil o tom, jak to mezi nimi bylo.

Největší zkázou podle něj bylo Liino pití alkoholu a konzumace návykových látek. „Je to peklo. Tohle jsem si pustil do života. Snad teď přes půl roku abstinuje, alespoň to tvrdí. Zkoušel jsem to s ní několikrát, ale normálně podváděla. Když jsme rodinný dům na Floridě vystěhovávali, tak tam byl všude poschovávaný chlast,“ řekl Super.cz Chlad.

„Když ti někdo vystřídá během deseti minut čtyři nálady, od totální lásky po totální averzi až po to, že vezme nůž a pokouší se ho do tebe vrazit, to nejde. Nikdy to neskončilo fatálním průserem, ale dojde ti, že ten dotyčný je v amoku a rozpoložení, že tam není uvědomění dopadu činu. Nemá to logiku ani racio,“ vysvětluje.

„Několik let jsem s tím žil, než jsem pochopil, že z toho musím zdrhnout. Byl jsem na tikající bombě,“ dodal Chlad s tím, že už nikdy nechce nic podobného zažívat.

„Naučilo mě to poznat lidi, kteří jsou závislí na alkoholu nebo jeho kombinaci s podpůrnými prostředky, na fetu, a vyhýbat se jim. Pokud neabstinují, tak je zle. Oni si to většinou nechtějí uvědomit. Fet s chlastem, který si člověk pere do těla, aby si zlepšil náladu, potom si k tomu vezme prášek na spaní, aby usnul… to je špatně,“ uzavřel miliardář.

Další články

Načítám