Hlavní obsah
Článek

V osmém měsíci ještě občas vyráží do společnosti. „Musím říct, že to druhé těhotenství snáším psychicky i fyzicky mnohem lépe než to první,“ svěřila se bývalá královna krásy Renata Langmannová (38), která se těší na druhého potomka s manželem Ondřejem Novotným.

„Jsou samozřejmě dny, kdy bych nejraději jenom ležela doma na gauči a vůbec se nehýbala, ale dneska je to dobré,“ řekla nám na akci na podporu prevence rakoviny prsu, kam dorazila. A moc jí to slušelo. Na rozdíl od prvního těhotenství nemusí nosit tolik kil navíc. „Nahoře mám aktuálně třináct, s Medou jsem přibrala daleko víc. Ještě mám měsíc před sebou, ale snad to už nijak radikálně neporoste,“ upřesnila.

Musí být ostatně také víc v pohybu, protože má na starosti čtyřletou dcerku. „Nemám ani žádné přehnané chutě. Je to takové jednodušší a strašně rychlé. Mám pocit, že jsem těhotná snad jen dva měsíce. Až doteď jsem si skoro neuvědomila ani to břicho,“ smála se. Pochvalovala si i to, že jí nenatékají nohy.

Pohlaví miminka už s manželem vědí, ale chtějí si to nechat pro sebe. Otázkou ovšem je, zda to Ondřej vydrží. I Renatino těhotenství propálil on. „Když to někde řekne, nebude se dát nic dělat. Ale zatím jsme se domluvili, že to vydržíme až do porodu,“ krčila rameny Langmannová, která už začala s hnízděním a předělává a chystá byt na příchod nového člena rodiny.

4
fotky

Další články

Načítám