Hlavní obsah
Článek

Podnikatelka a nejbohatší Češka Renáta Kellnerová (56) po tragické smrti svého manžela Petra Kellnera (†56) našla opět lásku. Podle informací Deníku N má Kellnerová novou partii. Jedná se o úspěšného podnikatele a investora Tomáše Otrubu (51), který zároveň stojí u stěžejních obchodů skupiny PPF. Tedy skupiny Renáty Kellnerové.

Má být mimo jiné nápomocen nově vytvořenému rodinnému holdingu Amalar. Otruba nedávno společně s Renátou Kellnerovu a její dcerou Annou zakoupil v Krkonoších hotel Harmony. A to za tři čtvrtě miliardy s tím, že Otruba vlastní 51 procent. Podle zdrojů Deníku N může dát Otruba Kellnerovu dědictví nový náboj a směr.

„Otruba pro PPF pracoval, Kellner ho měl jako klíčového poradce u většiny hlavních dealů, takže to, co se děje nyní, vnímám v podstatě jako navázání na jeho původní roli,“ nechal se slyšet jeden z insiderů. K právníkově zájmům patří také horolezectví, podařilo se mu mimo jiné vystoupit na nejvyšší horu světa Mount Everest.

Zálibu ve sportovních aktivitách má tedy podobnou jako měl Petr Kellner. Tomu se ale bohužel jedna z adrenalinových aktivit stala osudnou. Před třemi lety havaroval ve vrtulníku na Aljašce poblíž ledovce Knik. K nehodě došlo při výletu na takzvaný heliskiing, kdy vrtulník vyveze lyžaře na kopec, který pak sjíždějí. Při nehodě zahynulo celkem pět lidí, jediný přeživší Čech David Horváth později uvedl, že Kellner po nehodě žil. Kellnerova rodina se prý stále soudí s firmou, která provozovala zmíněný vrtulník.

Související témata:
Renáta Kellnerová
Tomáš Otruba

Další články

Načítám