Hlavní obsah
Článek

Herečka Regina Rázlová (77) má zdravotní potíže. Její stav se natolik zhoršil, že musela být hospitalizována, a dokonce má být na jednotce intenzivní péče. Po letech opět bojuje se zápalem plic.

Herečka opět začala mít problémy s dýcháním. Již několik týdnů má pobývat v Nemocnici Na Homolce. „Regina má těžký zápal plic,“ uvedl pro web Aha! zdroj z jejího blízkého okolí s tím, že je už od poloviny září v péči lékařů.

Není to přitom poprvé, co Regina Rázlová bojuje se zápalem plic. V roce 2015 prodělala tuto infekční nemoc hned dvakrát. Velké zdravotní problémy přiznala i začátkem roku 2017. Po prodělaném zápalu plic ji skolila plicní embolie. „Ještě pořád musím brát léky, velice děkuji všem v Nemocnici Na Homolce, že mě z toho dostali, zvlášť panu profesoru Neužilovi, který se stává oblíbeným lékařem českých herců a hereček. On to ale opravdu umí a tahá nás hrobníkovi z lopaty,“ svěřila se tehdy Super.cz herečka.

Herečka kvůli pobytu v nemocnici překopala také svůj pracovní diář. Musela zrušit říjnová představení v Divadle na Vinohradech a upraveny jsou i její natáčecí dny v seriálu Jedna rodina, ve kterém se nově objevuje.

„Ke zdravotnímu stavu žádného z herců se z pochopitelných důvodů nevyjadřujeme. Obecně ale lze říct, že produkce všech našich pořadů jsou připraveny flexibilně pracovat s natáčecími plány v případě jakýchkoli nečekaných událostí. Natáčení seriálu Jedna rodina není v žádném ohledu ohroženo a diváci se mohou těšit i na premiérové epizody se skvělou Reginou Rázlovou,“ řekla Super.cz PR koordinátorka z Novy Tereza Drtinová.

4
fotky
Související témata:

Další články

Načítám