Hlavní obsah
Článek

Herečka Regina Řandová (56), která se dostala do diváckého povědomí snímkem Bota jménem Melichar, má důvod k radosti. Se svým mužem oslavila krásné výročí a při té příležitosti se pochlubila i snímkem z veselky.

V posledních letech je Regina Řandová známá zejména jako seriálová herečka. Mnozí si ji pamatují jako drbnu ze Slunečné a brzy se na obrazovky vrátí v dalším projektu. Herečka je aktivní také na sociálních sítích, kde nyní odkryla své soukromí.

Pochlubila se vzpomínkou na svůj svatební den. „Dnes 20 let. Porcelánová svatba. Jedeme dál,“ svěřila se Regina, která přidala také aktuální snímek s manželem. „Regi, vy jste tak krásná žena. Hodně štěstí do dalších let. Jste úžasná herečka,“ napsala Řandové jedna z fanynek.

„A jaký jste pěkný,“ dodala herečka a kolegyně ze seriálu Denisa Nesvačilová. Regina Řandová vedle svého muže stále jen září. Je jí oporou dlouhé roky. V prvním manželství s Čestmírem Řandou mladším si totiž prošla peklem kvůli tahanicím o syna. Za svůj poklidný vztah je tak herečka vděčná.

Související témata:

Další články

Načítám