Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iva Frühlingová (42) přiznala, že bojovala s panickými atakami. Nyní se snaží pomáhat dětem s psychickými problémy. „Přijde mi důležitý dělat o tom povědomí a mluvit o tom. Člověku se můžou stát pády, vrcholy,“ řekla Super.cz Iva, kterou poprvé panická ataka potkala během cesty na dálnici.

Sama si dodnes není zcela jistá, co panickou ataku vyvolalo. „Asi stres. Toho je hodně,“ krčí rameny Iva, která dorazila do psychiatrické léčebny v pražském Motole, aby o svém problému mluvila a podpořila organizaci (ne)závislá.

A nejen o něm. Od čtrnácti let se pohybovala ve světě modelingu, kde děti čelí velkému tlaku. Sama má zkušenost s tím, že jí bylo zakazováno jíst.

„Zakazovali nám sladké. A já si ve čtrnácti letech za výplatu tajně nakupovala sladkosti. Měla jsem ještě jednu českou kamarádku a tajně jsme ty sladkosti jedly v metru blízko naší agentury. Nějaká modelka nás nachytala a nabonzovala nás. Když jsme přišly do agentury, tak jsme musely ukázat tašky, všichni na nás koukali jako na kriminálnice. Rozdělili nás a nesměly jsme být spolu na pokoji,“ přiznala zpěvačka.

Další články

Načítám