Hlavní obsah
Článek

Vztahy Simony Krainové (51) a její sestry Yvony, které bez sebe léta neudělaly krok a měly skvělý sesterský vztah, jsou na ostří nože. O tom si už několik měsíců štěbetají vrabci na střeše. Nevídají se, nesdílejí společná videa a nemluví o sobě.

Mlčení nyní prolomila Simona, která se o své sestře nepěkně rozepsala na Instagramu poté, co jí jedna ze sledujících napsala, že Yvona vypadá mnohem lépe než ona a přírodněji.

„Pro upřesnění. Moje sestra před pár lety absolvovala invazivní zákrok jménem facelift obličeje, takže pokud se vám to zdá přirozené, tak ano, vypadá dobře. Na botox chodí také pravidelně už řadu let, mimo jiná ošetření. Doufám, že vás to nezklamalo. I tak může vypadat přirozenost,“ odpověděla jí Krainová.

A co na to Yvona? „Je to moje sestra. Vše, co ode mě uslyšíte,“ řekla Super.cz. Rozhodně tak neplánuje vracet Simoně úder ve stejném stylu. „Ignorace je taky reakce,“ napsala později veřejně.

Na Instagram dnes dala nový snímek a lehký rýpanec si neodpustila. „Jsem se na tu bulvární slávu dneska vyfikla. Jsem si udělala dokonce i cop. Prý to omlazuje,“ usmála se Yvona, která se snaží být nad věcí,

Související témata:
Yvona Maléřová

Další články

Načítám