Hlavní obsah
Článek

Drbna z komedie Slunce, seno a pár facek, která se neustále ptala na to, jestli se hlavní protagonisté poprali, by před domem Agáty Hanychové (39) byla na vrcholu blaha. Jaromír Soukup (55)Mirek Dopita se tu v pondělí servali jako koně a skončili v nemocnici.

Reakce na bitku u domu známé modelky a influencerky jsou stejně bouřlivé jako sama potyčka, ke které mělo mezi znesvářenými muži dojít. Lidé se obouvají hlavně do bývalého šéfa televize Barrandov, který by se podle nich už měl začít chovat jako chlap.

„Soukup samou frustrací, že Agáta ani teď nežárlí na jeho novou přítelkyni, transku Evu, těžce nezvládá emoce. On tu Agátu stále miluje tak moc, že se jednou snad úplně zblázní,“ poznamenal Marek.

„Je pravda, že Soukup se chová jako totální idiot,“ nešetřila podnikatele Kateřina. „Doufám, že děda dostal. Trapák, už neví co by… S transkou, aby nas*al Agátu, to rozsekal úplně,“ doplnila Nikol.

„Už se poprali, už se poprali? Co mi to jen připomíná,“ parafrázovala Slunce, seno a pár facek Dagmar. „Nový pořad: Dopita Jaromíra Soukupa,“ vtipkoval Vladimír. „Zase chtěl zkusit Clash,“ doplnila Deniska.

Není pochyb o tom, že si Soukup nadělil k svátku pěkný dárek, jen co je pravda. Jestli to chvíli vypadalo na křehké příměří, tak už zase skončilo. Nehledě na to, že v ulici musejí mít sousedi radost. Ani nemusejí koukat na kriminálky a telenovely, mají je za domem.

Další články

Načítám