Hlavní obsah
Článek

Když o něco jde, dokážou Češi táhnout za jeden provaz, pochvaluje si na základě aktuálních událostí Vít Rakušan. Poděkoval za to i v předvolební debatě na obrazovkách CNN Prima News.

„Možná jsem Kateřinu Konečnou i leckoho jiného trochu překvapil, když jsem na Primě poděkoval všem českým europoslancům a europoslankyním. Za to, že našli v Bruselu společnou řeč, když žádali o pomoc pro povodní postižené Česko,“ nechal se slyšet předseda STAN.

„V těžké chvíli se ukázala síla skutečného vlastenectví a síla solidarity, bez ohledu na partaje,“ doplnil ministr vnitra, který i tentokrát zabodoval. Reakce lidí jsou vesměs velmi kladné. Tím, jak jednal a vystupoval v průběhu povodní, si hodně lidí získal. I ti, kteří ho třeba moc nemuseli, nyní na sociálních sítích uznávají, že umí být mužem činu.

„Pane Rakušane, díky za to, jak jste řešil obrovský problém v rámci povodní. Vše bylo hlavně rychlé, srozumitelné a přehledné,“ poděkoval Milan. „Díky za vaši práci,“ přidal se Ondřej.

„Pane ministře, patří vám velký dík. I za to, jakým způsobem zvládáte tyto těžké dny, a klobouk dolů, s jakým klidem přistupujete k vystupování Konečné,“ přisadila si Iva. „Opět vystoupení hodné profesionálního politika. Díky,“ vzkázal Josef.

Našli se samozřejmě tací, kteří opět vytasili pomoc Ukrajině a vyjádřili pochybnosti nad tím, že se najdou prostředky i na povodněmi zničená místa v Česku. „Na obnovu po povodních se v rámci státního rozpočtu finance naleznou,“ ubezpečil Rakušan.

Další články

Načítám