Hlavní obsah
Článek

Osud jí naložil, ale ona se nevzdává. Zpěvačka Radka Fišarová (46) prodělala rakovinu, rozpadl se jí vztah s otcem syna Oskara hercem Jiřím Hánou, těžce onemocněli rodiče a tatínek loni zemřel. Ani novou lásku nenašla.

Není divu, že jsme se společně sešli na brunchi, který byl pořádán na oslavu takových silných žen. „Já si tedy připadám spíš jako křehká žena, na kterou život navalil silnější nároky, takže se z té křehkosti muselo něco silného vybabrat,“ míní Radka.

S rakovinou se poprala a vypadá to, že nad ní zvítězila, i když jí byla diagnostikována pozdě, až ve 3. stadiu nemoci. I s rozchodem se vypořádala. Připomněla i nepříjemnou bouračku. Největší ranou pro ni ale byla loňská smrt tatínka. „Oba rodiče onemocněli naráz, tatínka jsme museli vozit třikrát týdně na dialýzu. Bylo to za covidu, který maminka chytla a deset dní byla na přístrojích. Bála jsem se, že už ji neuvidím,“ vzpomínala.

V jeden moment toho bylo docela hodně, ale ono se dá překonat ledacos. Když myšlenky správně nasměrujete, dějí se zázraky. A také je tam moment přijetí toho, že se v životě ty zkoušky dějí. Vážím si každého dne, užívám si ho a snažím se dělat lidem radost,“ míní.

Novou lásku sice nenašla, ale nad tím nezoufá. „Kromě mého dvanáctiletého syna Oskara v mém srdci zatím žádný jiný muž není. Ale pořád věřím, že se zázraky dějí. A když ne, tak to tak má asi být. Uvidíme,“ krčila rameny.

Související témata:

Další články

Načítám