Hlavní obsah
Článek

Spisovatelka Radka Třeštíková (43) ráda provokuje svým tělem na sociálních sítích. Řada fanoušků si pokládá otázku, zda už se po jejím boku objevil nějaký muž.

Na konci minulého roku se spekulovalo, že randí s bývalým finalistou Muže roku Markem Kafkou. „Mám pocit, že bych se beletrii měla věnovat já. Občas se vykonstruuje příběh dřív, než se stane. V médiích bylo víc fikce, než by mělo být. Nebyla pravda to, co se prezentovalo,“ řekla tehdy Radka Super.cz s tím, že jí single život rozhodně nevadí.

Nyní se delší dobu spekuluje o tom, že Radka randí s Tomášem Břínkem alias TMBK. Oba se navzájem čas od času vychvalují ve svých příbězích na sociálních sítích. Expres je nyní zvěčnil na společných fotkách, jak si vykračují na procházce Prahou. A spekulace o jejich lásce ihned zesílily. Úspěšný autor vtipných koláží TMBK ale trvá na tom, že ho s Třeštíkovou pojí jen přátelství. „To už je letos druhá přítelkyně. Tak hezky děkuji, ale zase vedle,“ smál se Tomáš na sociální síti. Naší redakci následně sdělil, že alespoň našel další téma ke svým kolážím. „O nic nejde, ale tak alespoň můžu dělat grafiky sám na sebe, když je ta okurka,“ řekl TMBK Super.cz

Otázkou tak zůstává, zdali chtějí svůj vztah tajit, nebo se skutečně delší dobu jedná jen o spekulace. Ale znáte to, na každém šprochu pravdy trochu… Někteří fanoušci si pro změnu myslí, že Radka stále miluje svého „manžela“ Tomáše Třeštíka. Rozchod oznámili v roce 2021 a Tomášovo srdce následně získala moderátorka Eva Decastelo (45).

Další články

Načítám