Hlavní obsah
Článek

Radka Třeštíková (43) opět nadchla, ale také podráždila své fanoušky na sociálních sítích. Úspěšná spisovatelka a maminka dvou dětí se nebrání čas od času sdílet nějaký ten pikantnější snímek, který rafinovaně odhaluje klidně i její nahé tělo.

Tentokrát svým příznivcům připravila podívanou, kdy si postupně sundává podprsenku, kterou už nemohla mít déle na sobě.

„Hroznej společenskej ústupek tohleto, ale jednu podprsenku jsem doma našla a pokusím se to s ní vydržet,“ napsala Radka prvně k fotografii před odchodem z domu, kdy už se zřejmě těšila, až si podprsenku rozepne a sundá, což pak i udělala. „Už jsem to nemohla vydržet,“ podotkla.

„Miluju vás, buďte stále takhle báječná,“ napsala jedna z fanynek, se kterou další souhlasí. „Mě prostě baví, jak vás to baví mít v p*či,“ podotkla sledující. „Co na to řekne Blažková,“ ptá se fanynka s úsměvem. „Hejtrům prasknou žilky,“ napsala další. A skutečně se zdá, že pár lidí tento nevinný příspěvek pohoršil.

„Pár mentálů p*honí. Nic víc z toho příspěvku lidstvo asi mít nebude,“ napsal jeden z rýpalů, kterému Radka odepsala. „Omlouvám se za intervenci. Netušila jsem, že tady všichni zachraňujeme svět,“ odpověděla s nadhledem.

Další články

Načítám