Hlavní obsah
Článek

Karlovarský filmový festival právě začíná, a když se podíváme zpět do minulých let, jeden z největších poprasků svým modelem způsobila v roce 2022 spisovatelka Radka Třeštíková (43). Jestli nějak zaujme tentokrát, jisté není, fanoušci pro ni ale mají tip. Měla by se na festivalu objevit stejně „oblečená“ jako na své poslední fotce.

Je pravda, že v poslední době je na karlovarském festivalu o dost větší klid než dříve, a tak by ho Radka svým outfitem mohla trochu okořenit. Vyfotila se totiž zcela nahá, měla jen sluneční brýle na obličeji.

„Jen jednu věc na sebe v tom vedru,“ připsala k černobílé fotografii. Provokovat ji baví, i když ví, že svými fotkami vždy rozdělí lidi na dva tábory. Na tábor těch, kteří ji obdivují, a těch, kterým její exhibice už přijde moc. Instagram ale její fotky nezakazuje, tak je jasné, že spisovatelka vždy dokáže najít únosnou hranici.

„Koukám, že zas máte výstavu,“ napsal jí k fotce Jiří Mádl.

„Dobrej outfit na festival, ale to už by super.cz shořel,“ poradila Radce jiná sledující. Ta si může být jista, že náš web toho vydrží hodně a že se budeme těšit na to, v čem se Radka případně ve Varech objeví.

„Miluju ženský, co se nebojí nahoty. Je to tak osvobozující.“ Nebo: „Je třeba se podělit o krásné foto na konci školního roku! Dobře Ty!“ To jsou komentáře, které Radku opěvují. A pak se samozřejmě najdou i ty káravé.

„Jste nádherná, o tom žádná, ale jako máma… Pro mě je máma jiný level… Život je boj, ať se najdete,“ přeje Radce jistá další fanynka, které ovšem spisovatelka pohotově odepsala. „Jestli bych si něco přála, tak bejt moje vlastní dítě.“

Tak uvidíme, čeho se od Radky dočkáme příště, pokud teplé počasí vydrží. Léto má být ale letos horké, a tak se fanoušci jistě mají nač těšit.

Další články

Načítám