Hlavní obsah
Článek

Radka Pavlovčinová (35) zpívala v létě po boku Ewy Farne (31) během jejího vystoupení před koncertem Eda Sheerana (33) a nyní se vrátila z Paříže, kde se coby modelka objevila na přehlídce české značky upcyclingové módy. Radka oblékla model večerních šatů vytvořených ze segmentů plastových lahví a stala se pomyslným vyvrcholením módní show, když předvedla poslední, tedy osmý look a tak přehlídku symbolicky uzavřela.

Na pařížský fashion week Radka dorazila s bratrem Adamem, který se po mole prošel také a znovu využil příležitosti ukázat své tělo v rozhaleném bomberu. Po přehlídce sourozenci ještě pózovali přímo u Eiffelovy věže, kde Radka oblékla odvážné šaty vyrobené z roušek značky jednoho slavného zesnulého módního návrháře. V perforovaném střihu, který místy odhaloval její postavu, vynikla její skvěle vypracovaná postava.

Modelingu se běžně nevěnuji, takže to pro mě bylo vykročení z komfortní zóny. O to víc jsem si to užila, byl to adrenalin. S bráchou jsme se dokonce domluvili, kdo bude jak pózovat, a byla to legrace,“ svěřila se Radka Super.cz. Na otázku, jestli se v odvážných šatech nestyděla, herečka a zpěvačka odpovídá: „V modelingu je nahota docela běžná. Mezi ostatními modelkami jsem se cítila uvolněně.“

5
fotek

Další články

Načítám