Hlavní obsah
Článek

Hudebník Ondřej Brzobohatý (41) dojemně zavzpomínal na svého tatínka Radka Brzobohatého (†79). Ten by v pátek oslavil už 92. narozeniny. Jeho syn Ondřej zveřejnil dojemnou archivní perličku, na které s ním táta slaví jeho roční narozeniny. Na snímku nechybí ani Ondřejova starší sestra Rola.

„Dnes bychom spolu slavili tvé 92. narozeniny… a ten podmiňovací způsob mě s tvým odchodem s*re víc a víc. Chybíš všem! Tak alespoň takhle… všechno nejlepší, tati,“ vzpomínal Ondřej.

A na svého muže zavzpomínala i Ondřejova maminka Hana Gregorová. „Takhle se na mě, v uniformě celníka, roku 1980 při Nočních jezdcích uhrančivě díval. A já jsem věděla, že jsem ztracená, že je to navždy, dokud nás smrt nerozdělí. A bohužel rozdělila. Dnes je to už dvanáct let, co Raduško náhle odešel, ale mně se zdá, jako by to bylo teprve nedávno. Tak přátelé, s úsměvem si na Radka zavzpomínejme, sklenku červeného v ruce a na rtech nějakou pěknou moravskou lidovou písničku, tak to měl rád,“ vzkázala.

Radek Brzobohatý zemřel náhle 12. září roku 2012, den před svými 80. narozeninami. Příčinou smrti byla prasklá výduť na břišní aortě a následné vykrvácení.

Další články

Načítám