Hlavní obsah
Článek

Hvězda reality show Love IslandSurvivor Rachel Karnižová září na stránkách Playboye jako playmate. Rachel se pro srpnové vydání pánského časopisu nechala zvěčnit na střeše druhé nejvyšší budovy v Praze.

Během pózování sice celý tým trápilo počasí, ale nakonec všechno dopadlo na jedničku. „Focení pro mě bylo velkou výzvou. Pózovat v dešti a chladu nebylo snadné, ale výsledky mě nadchly,“ svěřila se Rachel, která zářila zahalená do diamantů a oblečená do exkluzivních modelů ze své vlastní kolekce.

„Výběr střechy pražského mrakodrapu ve spojení s Rachel nebyl náhodný. Když jsem připravoval koncept focení, bylo mi jasné, že Rachel potřebuje unikátní prostor, který se propojí s její osobností a sex-appealem, což se povedlo,“ prozradil Ján Bulka, producent a marketingový manager. Karnižová se zároveň může chlubit titulem playmate s plakátem. Česká edice Playboye je poslední edicí na světě, která s tímto plakátem vychází.

Karnižová se do povědomí diváků dostala díky lechtivé reality show Love Island, kde se sblížila s Claudem Lhoteckým. Po čtyřech měsících se ale rozešli. Nyní se po boku Rachel objevuje žena, fitness trenérka Dominika Horáková.

„Nechápu, proč jsem všechny šokovala, když jsem už na začátku Love Islandu říkala, že bych si chtěla vybrat holku. S Dominikou jsme spolu začaly chodit ven a pak jsme spolu odjely na dovolenou, kde jsme si řekly, že už to nechceme tajit,“ prozradila Rachel pro Super.cz, jak jejich vztah, který už trvá několik měsíců, vznikl.

Další články

Načítám