Hlavní obsah
Článek

Angelina Jolie (49) má za sebou již řadu filmových premiér svého nejnovějšího počinu Maria, v němž ztvárnila operní pěvkyni Marii Callas. Ta poslední se konala v neděli v New Yorku, kam herečka vzala i své děti, konkrétně syny Maddoxe a Paxe a dceru Zaharu.

Hollywoodská ikona, která příští rok oslaví kulaté jubileum, zavítala na červený koberec do Alice Tully Hall v Lincolnově středisku v elegantních bílých šatech s plisovanou sukní. Její devatenáctiletá dcera zvolila hedvábné šaty v barvě slonové kosti a synové obleky. Zatímco nejstarší Maddox (23) sáhl po černé klasice a bílé košili, Paxovi (20) to slušelo v šedém obleku sladěném s kravatou.

Angelina, která si kromě práce před kamerou vyzkoušela již několikrát i profesi režisérskou a producentskou, se snaží k filmovému a divadelnímu průmyslu přivést i své děti. A zatímco teprve šestnáctiletá dcera Vivienne se již angažuje v oddělení PR na Broadwayi, Pax s Maddoxem se podíleli na natáčení snímku Maria jako asistenti režiséra Pabla Larraína.

„Už několikrát si to zkusili a myslím, že je to pro ně skvělé. Pax inklinuje k fotografování a Pablo byl úžasný a poznal, že je v tom dobrý,“ nechala se slyšet pro The Hollywood Reporter Angelina, která rovněž dodala, že ji synové během natáčení velice podporovali.

„Opravdu hodně pro mě znamenalo, že moji chlapci se mnou na natáčení Marie byli. Když jsem měla opravdu těžké dny, přišli ke mně a jen mě objali nebo mi podali šálek čaje. Byla to nejspíš jedna z nejintenzivnějších věcí. Obvykle svou bolest před dětmi nevyjadřuji. Snažíte se před nimi skrýt, kolik bolesti a smutku v sobě nesete. Myslím, že to bylo poprvé, co mě slyšeli takhle plakat, obvykle si to nechávám do sprchy,“ přiznala Jolie, která dodala, že role, jako byla Callas, se objevuje jednou za život a že byla určitě nejnáročnější, kterou kdy ztvárnila.

Další články

Načítám