Hlavní obsah
Článek

Také moderátorka Primy vyrazila během letní dovolené k moři. Sandra Pospíšilová (38) odjela se svou rodinou do Chorvatska, odkud poslala pozdrav. Na společné fotografii se pochlubila nejen manželem, ale i dětmi, dcera Emily a syn Leonek jí rostou jako z vody.

Dovolenou s dětmi si tak letos už opravdu užili. Vedle výletů si vyzkoušeli i vodní sporty. „Náš pořad Svět financí má, stejně jako třeba Partie, prázdninovou pauzu, takže na obrazovku se vracíme zase až koncem srpna,“ svěřila se Super.cz Sandra, která plánuje i společný čas s manželem.

„Teď po dovolené má starší Emily poprvé tábor, kde bude sama. Jede s Karol a Kvídem a moc se těší. Leonek bude u babičky, takže s manželem budeme mít čas dohnat spoustu pracovních věcí, a snad i mít chvíli pro sebe,“ svěřila se moderátorka, která vedle rodiny na dovolené předvedla i svou formu.

Nutno říct, že na obrazovce ji takhle rozhodně neuvidíte. Při uvádění svého pořadu se moderátorka divákům většinou ukazuje v elegantních modelech a kostýmcích. V plavkách ale ukázala, že figuru má fantastickou.

Další články

Načítám