Hlavní obsah
Článek

Herecký rod Kodetových má další talentovanou pokračovatelku. Nejmladší dcera Báry Kodetové se vydala v máminých šlépějích. Sophia Šporclová má za sebou natáčení nového seriálu Mozaika a další role ji čekají. Vnučka Jiřího Kodeta je tak další herečkou v rodině. Svou novou roli dorazila Sophia v doprovodu rodičů představit na tiskovku nového seriálu Mozaika. Na obrazovce se objeví v roli mladé puberťačky a svou začínající kariéru bere opravdu poctivě. „Dostala jsem se k roli přes konkurz. Natáčení bylo někdy velmi stresující, protože jsem tam měla těžké scény, ale bylo to skvělé,“ svěřila se Super.cz Sophia.

Dcera Báry Kodetové a Pavla Šporcla (51) je pokračovatelkou slavného rodu a sedmou generací herců v jejich rodině. „Tím, že mám ty předky, tak je na mě obrovská zodpovědnost. Není to tlak, ale myslím, že musím v těch genech pokračovat,“ prozradila nám Sophie, která rozhodně na svůj věk nevypadá.

Patnácté narozeniny oslaví až letos v létě. „Dokončuji osmou třídu. Určitě půjdu na konzervatoř. Nevím, jestli na herectví nebo na zpěv, ještě mezi tím váhám,“ řekla dcera Kodetové, kterou čeká další práce před kamerou. „Teď jsem dotočila seriál Lovec s Jirkou Strachem, ten by měl vyjít asi na podzim. Teď se připravuji na moji největší a hlavní roli ve filmu, který bude točit Jirka Strach,“ dodala talentovaná Sophia.

Další články

Načítám