Hlavní obsah
Článek

Kdo nezná dceru Báry Munzarové (52)Jiřího Dvořáka (57) z platforem na sociálních sítích, kde má 1,3 milionu sledujících, ten si ji jistě pamatuje z primáckého seriálu Eliška a Damián. Mladá a talentovaná Anna Dvořáková se po vzoru rodičů a prarodičů věnuje hraní.

Divadlu zatím nepropadla a ve své kůži se cítí zejména před kamerou. „Nejsem si jistá, jestli na to mám dostatek zkušeností. Určitě bych s tím ještě počkala, potřebuji se víc otrkat. Je něco úplně jiného, když je člověk před štábem, to se může vrátit, než když je na jevišti před diváky,“ svěřila se Super.cz Anička, která je na internetu jako ryba ve vodě.

Tentokrát si ale zkusila zcela novou disciplínu. Stala se jednou z modelek a předváděla šaty na autorské přehlídce Martiny Pipkové Loudové. „Je to moje první přehlídka,“ svěřila se Anička na Masarykově nádraží v Praze, kde show probíhala. Málokoho by to však během akce napadlo.

Anička Dvořáková mohla profesionálkám směle konkurovat. Postavu má ostatně právě na modeling ideální. Během show oblékla hned několik šatů, které obepínaly její štíhlou figuru, a vypadalo to, že si to i ona sama užívá. V publiku nechyběla ani podpora z rodiny. Na její první zkušenost s modelingem se přišel podívat herec Jiří Dvořák, který dceři fandil z první řady.

Další články

Načítám