Hlavní obsah
Článek

Anastasia Chocholatá (23) se vdala. Herečka, kterou diváci znají z Troškovy pohádky Zakleté pírko, filmu Smečka nebo seriálů Vyprávěj, Pustina, Modrý kód či Srdce z ledu, si vzala svého dlouholetého partnera Matouše Trmala (25).

S brankářem Mladé Boleslavi už mají syna Christiana, který se narodil před dvěma lety. Vdanou paní se ale mladá herečka stala až letos. Snímky ze svatby se objevily na hereččině sociální síti, nevěsta zvolila klasické bílé svatební šaty.

Chocholatá se hvězdou Troškovy pohádky Zakleté pírko stala v devatenácti letech. Prošla si náročnými castingy a Troška si ji vybral, ač nepatřila k nejznámějším hereckým tvářím.

„Vyrůstala jsem na Princezně ze mlejna Zdeňka Trošky, tak jsem byla moc ráda, když jsem u něj takhle velkou roli dostala. I natáčení bylo krásné,“ vzpomínala v rozhovoru pro Super.cz před časem sympatická herečka.

S fotbalovým brankářem Matoušem Trmalem žije už několik let. Podporovala ho i během jeho zahraničního angažmá v Portugalsku, kde chytal za týmy Vitória Guimarães a CS Marítimo.

Související témata:
Anastázie Chocholatá

Další články

Načítám