Hlavní obsah
Článek

Na slavnostním uvedení nového představení Forman se to známými tvářemi jen hemžilo. Premiéru na Letní scéně Muzea Kampa tentokrát dámy rozhodně nepodcenily. V tropických teplotách, které ten den panovaly, zvolila většina vzdušné letní outfity.

Modelům pak vévodily barvy a rudá se na červeném koberci objevila hned několikrát. Vsadila na ni i vdova po režisérovi Miloši Formanovi (†86). Martina Formanová (58) si na premiéru oblékla červené zvonové kalhoty, ke kterým zvolila bílý vršek a sako stejné barvy. „Doletěla jsem tentokrát sama, ale příště přiletím s klukama a počítám, že se na to půjdeme podívat jako rodina,“ řekla Super.cz Martina Formanová, která měla s Milošem Formanem syny, dvojčata Jamese a Andrewa.

Ve výrazných rudých šatech se na premiéře objevila také zpěvačka Heidi Janků (61), která měla jednoznačně nejodvážnější výstřih slavnostního večera. A stejný odstín červené padnul do oka i herečce Haně Holišové (43), která si oblékla oversize kostýmek. Kostým zvolila i herečka Vendula Fialová, která dorazila po boku partnera Leška Wronky. A nepřehlédnutelná byla v rudé také Simona Vrbická, kterou doprovodil manžel Václav Kopta. (59)

Na eleganci pak vsadila Dagmar Havlová (71). Ta oblékla dlouhé černé šaty s bílým puntíkem. A černobílou kombinaci pro večer zvolila i modelka Tereza Maxová (52). Kdo další se na představení o životě Miloše Formana objevil, se podívejte v naší galerii.

Další články

Načítám