Hlavní obsah
Článek

Letos v lednu přivedla Eva Perkausová (30) na svět svého druhého syna. Půl roku po porodu už se stihla moderátorka nejen vrátit na obrazovku, ale také do skvělé formy. Tou se nyní chlubí na exotické dovolené v Thajsku, kam s rodinou odletěla.

Při pohledu na svůdnou fotku v plavkách, kterou se moderátorka pochlubila, by málokoho napadlo, že v lednu porodila. Ploché bříško a dokonalé křivky by mohly být lehce trnem v oku ostatním matkám. Místo rýpavých komentářů za sexy snímek se Evě dostalo obdivu.

„Páni, Evi, ta postava po dvou dětech, smekám,“ napsala jí kolegyně z konkurenční Novy. „Úplná bohyně,“ opakovalo se v komentářích pod fotkou. „Nejhezčí maminka,“ vysekl moderátorce poklonu jeden z jejích fanoušků.

Eva poprvé rodila na podzim 2022, kdy přivedla na svět syna Killiana, letos v lednu pak přivítala s manželem druhého synka Ariana. Na své postavě začala před pár týdny moderátorka opět plně dřít. „Snažím se chodit poslední dobou do fitka, když mi to čas dovolí, děti jsou doma v klidu a hlídá manžel,“ svěřila se Super.cz Eva.

Související témata:

Další články

Načítám