Hlavní obsah
Článek

Naposledy jsme se sice potkali před čtyřmi měsíci, ale to na ní změna životního stylu ještě nebyla tolik vidět. Modelka Lia Kees šla do sebe a skoro jsme ji nepoznali. Expartnerka miliardáře Richarda Chlada nosí o dvě velikosti menší konfekční velikost a hlavně jí splaskl obličej.

Lia vyrazila do Karlových Varů v době konání festivalu, s filmem ale neměla její aktivita nic společného. Starala se o doprovodný program v rámci charitativní Poker Tour. „Připravovala jsem módní přehlídku společenských šatů a prádla, kde předváděly dívky z mojí agentury. Byly šikovné a jsem nadmíru spokojená,“ upřesnila.

Popovídali jsme si o tom, jak Lia od našeho posledního setkání prokoukla. I šaty měla mnohem decentnější, než jsme u ní zvyklí. „Půl roku nepiju a makám, změnila jsem jídelníček a dvě konfekční velikosti jsou dole. Myslím, že je to tak sedm kilo. Asi jsem se i odvodnila,“ shrnula.

Spokojená je v soukromém životě. I když ji partner doprovázel, v médiích viděn být nechce, ale se svými sledujícími se o jeho podobu podělila aspoň na sociálních sítích. „Partner mě ve všem podporuje. Jsem strašně spokojená,“ uzavřela.

Další články

Načítám