Hlavní obsah
Článek

Leoš Mareš (48) si užíval část léta v Řecku, konkrétně na Mykonosu, odkud sdílel několik pozdravů. Moderátor ukázal, jak tráví čas se svou milovanou manželkou Monikou (43), a jeho sledující se pustili do vášnivé diskuse, co se týče módy, ke které má Leoš ostatně blízko.

Fanoušky pak velmi zaujal kompletně růžový outfit, ke kterému obul žabky, a třešničkou jsou i blond vlasy, které má odbarvené už téměř dva měsíce. „Nejzábavnější částí na instagramu jsou stejně komentáře. Kolik z nás se dívá na příspěvky jen kvůli nim. Tak pojďme, vím, že ten růžový komplet je prostě boží. Takže, 3, 2, 1,“ vyzval Leoš svoje sledující a strhla se pořádná diskuse.

„Růžová chlapům sluší, jen ne všichni chlapi na ni mají kulky! Takže palec nahoru,“ napsala jedna z nich. „Podle mě naprosto boží. Puberta,“ podotkla další. „Takový to, jsem dost chlap na to, abych nosil růžový froté a odbarvený vlasy,“ napsala fanynka. „Marešmallow,“ uvedla sledující s úsměvem.

„Mně už se nelíbí ty vlasy. Hodně pěkných chlapů jde na blond nebo melír a tím tu přitažlivost zničí. Udělat to z recese ok, ale chodit v tom pořád, za mě ne. Jinak každý ať si nosí, co chce. Jen to nechápu, proč hezký chlapi,“ napsala fanynka. „Ještě oholit ty vousy, čivava a úplný Ken z Barbie,“ shodují se příznivci. Co říkáte na Leošův růžový outfit vy?

Související témata:

Další články

Načítám